Smartsport

Sportinformatikai rendszer egyesületeknek

Automatizált adminisztráció és eredményes tehetségmenedzsment

Elköteleződés nélkül

Smartsport

Sportinformatikai rendszer egyesületeknek

Automatizált adminisztráció és eredményes tehetségmenedzsment

Elköteleződés nélkül

Miért éri meg a SmartSport-ot használni?

kiemelt Tehetséggondozás

Átlátható edzésterv és
mérhető fejlődés

Központi nyilvántartás

Egyesületi tagok egyszerű
nyilvántartása

Hatékony folyamatok

Automatizált adminisztráció és
egyszerűsített adatszolgáltatás

egyszerű versenyszervezés

A versenyek szervezése
digitálisan támogatott

felhasználóbarát felület

Könnyen átlátható
kezelőfelület

Egységes adatkezelés

Egységes rendszer tagdíjak, támogatások, események kezeléséhez

Tehetségmenedzsment

A SmartSport sportinformatikai szoftver célja, hogy hatékonyabbá tegye a sportági szereplők munkáját és lefektesse a sikeres tehetségmenedzsment alapjait.

Ez a sportinformatikai alkalmazás tárolja a sportolók edzéstervét és eredményeit, és ezekből az adatokból készült kimutatások jelentik a kulcsot - az edzők, egyesületek és szövetségek számára - a jövő bajnokainak neveléséhez.

Automatizált adminisztráció

A sportinformatikai alkalmazás leegyszerűsíti az adminisztrációt, ugyanis minden fontos adatot (egyesületi tagok, sportolók, edzők, események, szabályok, versenyek, tagdíjak, támogatások adatait) egy adatbázisban kezel; egy olyan rendszerben, amely átlátható, könnyen elérhető és ahonnan a szükséges információ egyszerűen, pár kattintással kinyerhető.

A sportinformatikai alkalmazás automatizálja az adminisztrációt, az így megspórolt idő a sportolókra és a minél eredményesebb edzésekre fordítható.

Hogyan könnyíti meg a Smartsport a mindennapokat?

Edzők

Edzők sportegyesületi szintű nyilvántartása

A SmartSport sportinformatikai szoftver nyilvántartja az egyesületek edzőit, végzettségeit és rögzíti az edzők egyesületek közötti mozgását. A rendszerben az edzők el tudják készíteni az edzésterveiket, követheti a sportolói fejlődését, majd kiértékelheti az eredményeket a sikeresebb edzéstervek kialakításáért.

Sportolók

Sportolók sportegyesületi szintű nyilvántartása

A sportinformatikai alkalmazás nyilvántartja az egyesület sportolóit, a kiskorú sportolók gondviselőit, azok legfontosabb adatait. A rendszerben rögzíthetők sportolók edzésmunkája, az edzéseken való részvételük, a felmérési eredményeik és versenyen elért helyezéseik is. Az alkalmazáson belül a sportolók is rendelkeznek saját profillal, melyen keresztül akár az edzésekről is írhatnak véleményt/értékelést, és elérhetik a saját eredményeiket, a nyilvános esemény naptárban átfogó képet kapnak a tervezett versenyekről, edzésekről, egyéb egyesületi eseményekről.

Hogyan könnyíti meg a Smartsport a mindennapokat?

Státusz változás

Leigazolási, átigazolási kérelmek és versenyengedély igénylés

A leigazolási, átigazolási, versenyengedélyeztetési folyamatok segítségével tarthatók naprakészen a leigazolt/nem leigazolt/versenyengedéllyel rendelkező/versenyengedéllyel nem rendelkező sportolók, mely adatok minden adatszolgáltatás alapjai. Ha nem áll rendelkezésre szövetségi folyamat, ezek a státuszok, megfelelő jogosultság esetén a sportoló adatlapján is rögzíthetők, menedzselhetők.

Tagdíj

Havi befizetések nyilvántartása

Az egyesület sportolóinak tagdíjbefizetéseit egy egyszerű listanézetben tartja nyilván a sportinformatikai rendszer, így könnyen átláthatóak a havi befizetések és az esetleges tartozások is. A csoportos üzenetküldés funkción keresztül pedig egyszerűen lehet értesíteni a szülőket/ gondviselőket az esedékes befizetésekről vagy elmaradásokról.

Csoportok

A sportolók akár több csoportba is beoszthatók

Az edzők könnyűszerrel létrehozhatnak csoportokat a SmartSportban és adott csoportnak edzésterveket állíthatnak össze. Egy sportoló több csoportnak is tagja lehet, attól függően, hogy az edzők milyen edzésmenüt terveznek neki; sőt, egy csoportnak több edzője is lehet.

Lekérdezések és statisztikák

Kimutatás és adatelemzés egyszerűen

A SmartSport által tárolt adatokat, a versenyeredményeket, felmérés eredményeket, edzéslátogatottsági adatokat a megfelelő jogosultsággal rendelkező felhasználók könnyen elérhetik az egységes adattárolásnak köszönhetően:

Események szervezése, egyesületi eseménynaptár

Események kezelése

A SmartSport megkönnyíti, hogy az egyesület számára fontos események minden szereplő számára látható módon egy publikus eseménynaptárban jelenjenek meg, melyben az edzések, versenyek, edzőtáborok mellett saját eseményeket is létrehozhatnak ( pl szülői értekezletet, szakmai egyeztetést, vagy vezethetik a közös eszközök foglaltságát is),akár meghívót küldve a rendszerből - így mindenkihez eljut minden alapvető és fontos információ.

Nyilvános naptár

Tagszervezeti eseménynaptár

A sportinfromatikai rendszer lehetővé teszi, hogy az egyesület és a szövetség fontos eseményei (edzőtáborok, versenyek, stb) egy naptárban legyenek vezetve és ezt a naptárt az egyesület a saját honlapjába ágyazva hozzáférhetővé teszi az egyesületi tagok és az érdekelt felek számára.

Elköteleződés nélkül

A SmartSport egy sokoldalú, hasznos és eredményes eszköz, amely bármely sportág igényeihez könnyedén alkalmazkodik

Partnerünk

A magyar Kajak-Kenu Szövetségnek egy egységes rendszerre és adatmodellre volt szüksége ahhoz, hogy a jövő tehetségeit eredményesen menedzselje. A Telcotrend által tervezett sportinformatikai alkalmazás a tagszervezet minden lényeges adatát tudja tárolni, ezáltal lehetőséget teremtve a részletes elemzésekre, a legjobb edzésmódszerek, tehetségek beazonosítására és a zökkenőmentes adatszolgáltatásra.

A SmartSport felhasználói felülete

Akik már kipróbálták

“Szövetségünk számára mindig fontos volt a rendezettség és a tervezhetőség. Meg vagyunk győződve arról, hogy enélkül biztosan nem lehetne olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sorát kinevelni. Munkánk összetettsége, sportolóink magas létszáma elengedhetetlené tette egy egységes informatikai rendszer bevezetését. A Telcotrend szakemberei megtanulták a szakmai nyelvünket, szabályzatainkat, filozófiánkat, céljainkat és értették a kéréseinket, nem volt olyan feladat, amire ne lett volna megoldásuk. Könnyű volt velük dolgozni.”

Kubina Ádám
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára

A SmartSport története

A SmartSport egy, a Telcotrend által a sportszövetségek számára tervezett, precedens nélküli, új sportinformatikai rendszer, amellyel a szövetségek eredményesebben tudják nevelni és menedzselni a fiatal tehetségeket. A rendszer lehetőséget biztosít komplex edzésnaplók dokumentálására és teljesítmények rögzítésére és az adatok későbbi elemzésére.

A sportinformatikai szoftver hatékonnyá és átláthatóvá teszi az adminisztrációt, ezzel pedig hozzájárul a sportági szervezetek eredményes működéséhez.

Az egyedi fejlesztésű sportinformatikai rendszer bármely sportágban alkalmazható és elsődleges szerepe az adatok olyan módon való gyűjtése és rendszerezése, ami egyúttal minden felhasználó számára – akár szövetségi, egyesületi vagy edzői szinten – megkönnyíti a tehetségek menedzselését és leegyszerűsíti az adminisztrációt.

Scroll to Top