Smartsport

Sportinformatikai alkalmazás edzőknek

Hogy több időd legyen arra,
amit igazán szeretsz

Elköteleződés nélkül

Smartsport

Sportinformatikai alkalmazás edzőknek

Hogy több időd legyen arra,
amit igazán szeretsz

Elköteleződés nélkül

Miért éri meg a SmartSport-ot használni?

kiemelt Tehetséggondozás

Edzés- és
tehetségmenedzsment

Központi nyilvántartás

Egy adatbázis tengernyi
táblázat helyett

Hatékony folyamatok

Automatizált adminisztráció és
egyszerűsített adatszolgáltatás

100% kompatibilitás

Minden készülékkel
kompatibilis

Bárhonnan elérhető

Minden fontos adat hozzáférhető
a felhőből

felhasználóbarát felület

Könnyen átlátható
kezelőfelület

Tehetségmenedzsment

A SmartSport sportinformatikai szoftver célja, hogy hatékonyabbá tegye a sportági szereplők munkáját és lefektesse a sikeres tehetségmenedzsment alapjait.

Ez a sportinformatikai alkalmazás tárolja a sportolók edzéstervét és eredményeit, és ezekből az adatokból készült kimutatások jelentik a kulcsot - az edzők, egyesületek és szövetségek számára - a jövő bajnokainak neveléséhez.

Automatizált adminisztráció

A sportinformatikai alkalmazás leegyszerűsíti az adminisztrációt, ugyanis minden fontos adatot (egyesületi tagok, sportolók, edzők, események, szabályok, versenyek, tagdíjak, támogatások adatait) egy adatbázisban kezel; egy olyan rendszerben, amely átlátható, könnyen elérhető és ahonnan a szükséges információ egyszerűen, pár kattintással kinyerhető.

A sportinformatikai alkalmazás automatizálja az adminisztrációt, az így megspórolt idő a sportolókra és a minél eredményesebb edzésekre fordítható.

Hogyan könnyíti meg a Smartsport a mindennapokat?

Edzésmenedzsment

Egy rendszerben menedzselheted az edzéseket, felméréseket írhatsz ki és nyomon követheted sportolóid teljesítményét

Hozz létre edzésnaplót, amely tartalmazza az edzés idejét, helyét, típusát, a tervezett edzésprogramot és azt is, hogy kik vehetnek részt rajta. Erről küldj értesítést az érintetteknek, és vezesd a jelenléti ívet is egy rendszerben. Írj ki egyéni és központi (szövetségi) elvárásokon alapuló felméréseket, és rögzítsd az eredményeket - így könnyedén készíthetsz kimutatást a sportolók teljesítményéről, fejlődéséről - a SmartSport megkönnyíti az adatok kezelését

Automatizált adminisztráció

Az adminisztráció automatizált, így több időd marad az igazán fontos dolgokra

Vezess minden fontos adatot egy rendszerben (törzsadatok, leigazolás, átigazolás, jelenléti ív, eredmények, tagdíj befizetések) és készítsd el a szükséges statisztikákat pár kattintással. Kezeld egy rendszerben a szülők/gondviselők és sportolók adatait, és küldj csoportos értesítéseket egy gombnyomással a közérdekű információkról (edzések, táborok, versenyek, stb).

Hogyan könnyíti meg a Smartsport a mindennapokat?

Sportolók menedzsmentje

Sportolók nyilvántartása és menedzselése még sosem volt ilyen egyszerű

Pár kattintással rendezd csoportokba a z együtt edző sportolóidat, és találd meg minden adatukat (életkor, súly, iskola, gondviselő elérhetősége, sportorvosi igazolások, versenyengedélyek, eredmények… stb) egy helyen. Az edzésnaplóban kérj visszajelzést az edzésekről, vagy kérj hozzáférést a sportóra adatokhoz, hogy teljesítményüket kiegészítő adatokkal együtt értékelhesd.

Edzői profilok

Hozz létre edzői profilt, építsd a személyes branded

Mutatkozz be a szülőknek/gondviselőknek és a sportolóknak, tüntesd fel a végzettséged, legfontosabb eredményeidet, melyik egyesületben dolgoztál előzőleg és kik azok a sportolók akik a te mentorálásoddal sikereket értek el.

Csoportos üzenetküldés

A kommunikációval is időt spórolsz

A SmartSporttal lehetőséged nyílik csoportos üzenetet küldeni a sportolóknak és/vagy a szülőknek/gondviselőknek a nyilvános eseményekről (pl. szülői értekezlet, házi versenyek, táborok, stb), így ezzel egy alkalmazáson belül, követhetően és gyorsan letudhatod a kötelező jellegű kommunikációt.

Lekérdezések és statisztikák

Adatszolgáltatás egyszerűen - lekérdezések, kimutatások pár kattintással

Néhány példa, a teljesség igénye nélkül az elkészíthető kimutatásokról:

Nyilvános eseménynaptár

Az eseménynaptár könnyen elérhető és átlátható is egyben

Szervezd az egyesületi munkád egy publikus eseménynaptárban, melyben az edzések, versenyek, edzőtáborok mellett saját eseményeket is felvehetsz, pl szülői értekezletet, szakmai egyeztetést, vagy vezetheted a közös eszközök foglaltságát is, mindenkinek látható módon, akár meghívót küldve a rendszerből - így mindenkihez eljut minden alapvető és fontos információ.

Versenynevezés

Nevezz játszi könnyedséggel a versenyekre

Nevezd be versenyzőidet csupán pár kattintással, a sportinformatikai rendszer segít abban, hogy versenyengedéllyel és sportorvosi engedéllyel időben rendelkezzen a sportolód, a versenyen ténylegesen kiírt versenyszámok közül válassz, és a nevezési szabályokra sem kell külön figyelned.

Elköteleződés nélkül

A SmartSport egy sokoldalú, hasznos és eredményes eszköz, amely bármely sportág igényeihez könnyedén alkalmazkodik

Partnerünk

A magyar Kajak-Kenu Szövetségnek egy egységes rendszerre és adatmodellre volt szüksége ahhoz, hogy a jövő tehetségeit eredményesen menedzselje. A Telcotrend által tervezett sportinformatikai alkalmazás a tagszervezet minden lényeges adatát tudja tárolni, ezáltal lehetőséget teremtve a részletes elemzésekre, a legjobb edzésmódszerek, tehetségek beazonosítására és a zökkenőmentes adatszolgáltatásra.

A SmartSport felhasználói felülete

Akik már kipróbálták

“Szövetségünk számára mindig fontos volt a rendezettség és a tervezhetőség. Meg vagyunk győződve arról, hogy enélkül biztosan nem lehetne olimpiai, világ- és Európa-bajnokok sorát kinevelni. Munkánk összetettsége, sportolóink magas létszáma elengedhetetlené tette egy egységes informatikai rendszer bevezetését. A Telcotrend szakemberei megtanulták a szakmai nyelvünket, szabályzatainkat, filozófiánkat, céljainkat és értették a kéréseinket, nem volt olyan feladat, amire ne lett volna megoldásuk. Könnyű volt velük dolgozni.”

Kubina Ádám
A Magyar Kajak-Kenu Szövetség főtitkára

A SmartSport története

A SmartSport egy, a Telcotrend által a sportszövetségek számára tervezett, precedens nélküli, új sportinformatikai rendszer, amellyel a szövetségek eredményesebben tudják nevelni és menedzselni a fiatal tehetségeket. A rendszer lehetőséget biztosít komplex edzésnaplók dokumentálására és teljesítmények rögzítésére és az adatok későbbi elemzésére.

A sportinformatikai szoftver hatékonnyá és átláthatóvá teszi az adminisztrációt, ezzel pedig hozzájárul a sportági szervezetek eredményes működéséhez.

Az egyedi fejlesztésű sportinformatikai rendszer bármely sportágban alkalmazható és elsődleges szerepe az adatok olyan módon való gyűjtése és rendszerezése, ami egyúttal minden felhasználó számára – akár szövetségi, egyesületi vagy edzői szinten – megkönnyíti a tehetségek menedzselését és leegyszerűsíti az adminisztrációt.

Scroll to Top