logo

Időhatékonyság kalkulátor:

hány munkaórát szabadít fel a SmartSport rendszere?

Egy sportág akkor sikeres, ha mindenki maximálisan a saját feladatára tud fókuszálni – a sportolóktól kezdve az edzőkön át, az egyesületi és szövetségi tagokig. A SmartSport célja, hogy minden technológiai feltételt megadjon, ami az összehangolt csapatmunkához kell.

Mit jelent ez a gyakorlatban?

Az elpazarolt, értékes munkaórák, amelyek adminisztrációval, adatbevitellel és a fontos információk felkutatásával mentek el, jelentősen lecsökkennek. Minden egy rendszerben, pár kattintással megtalálható: teljesítményadatok, elemzések, versenylebonyolítás, edzéstervezés, dokumentáció, tagdíj követés és a lista itt még nem ér véget.

És, hogy mit jelent ez munkaórában? Számoljunk!

Edzők száma

Edzők adminisztrációs feladatai hetente
Smartsport

Egy edző adminisztrációval töltött óráinak száma hetente

Átlagosan egy edző naponta legalább 1 órát tölt el a munkájához közvetlenül szükséges adminisztrációval, adatbevitellel, teljesítményértékeléssel, edzéstervezéssel: ez hetente akár 10 órát is jelenthet, ami több, mint egy teljes munkanap. Ez természetesen sportáganként, egyesületenként, szövetségenként eltérhet, de a SmartSport rendszerével garantált a hatékonyabb időgazdálkodás.

Óra
Adminisztrátorok száma

Adminisztrátor feladatok hetente
Smartsport

Egy adminisztrátor közvetlenül az edzésmunkához kapcsolódó óráinak száma hetente

Átlagosan egy adminisztrátor naponta legalább 2-4 órát tölt el az edzésmunkához és a sporthoz közvetlenül szükséges adminisztrációval: ez hetente akár 17 órát is jelenthet, ami a 40 órás munkahétnek a fele. Ez szám természetesen sportáganként, egyesületenként, szövetségenként változó, de jelentősen csökkenhet, ha minden fontos információ egy rendszerben kezelhető.

Óra
Szövetségi kötelezettségek hetente
Smartsport

Szövetségi kötelezettségekkel való foglalkozás óráinak száma hetente

A sportolók leigazolása, átigazolása, a támogatások kezelése és egyéb szövetségi szabályozás alá eső feladatok mindennapos részét képezik a sportág életének, a sportinformatika bevezetése lényegesen felgyorsíthatja és átláthatóbbá teheti ezeket a folyamatokat.

Óra
Sportorvosi kötelezettségek hetente

A dopping nyilatkozatok és a sportorvosi engedélyek tárolása, kezelése, az egyéb sportorvosi kötelezettségek intézése hetente akár több munkaórát is igénybe vehetnek, arról nem is beszélve, ha esetleg elkeveredik egy fontos dokumentáció, napokba is telhet, mire sikerül előkeríteni. A SmartSport rendszerében szerencsére ez nem fordulhat elő.

Óra
Felmérések, táborszervezés havonta

A rendszeres központi felmérések menedzselése, a válogatott keretek, edzőtáborok szervezése, illetve az egyeztetés a sportági szereplők között rengeteg időt emészthetnek fel. A sportinformatika összehangolja ezt a komplex csapatmunkát, ezáltal értékes munkaórák szabadulnak fel.

Óra
Versenyszervezés havonta

A versenylebonyolítás, versenyengedélyeztetés, az eredmények publikálása mind időigényes feladat, de a SmartSport rendszere ebben is komoly lépéselőnyt adhat a sportági szereplőknek, a rajtvonaltól a célvonalig.

Óra
Összes adminisztratív óra havonta:
Óra
A SmartSport segítségével megtakarított órák száma:
Óra
SmartSport használatával szükséges óraszám:
Óra
Smartsport

A SmartSport segítségével a technológia és az idő is a kezed alá dolgozik.

Nincs több elpazarolt munkaóra: legyen szó tagszervezeti vagy teljesítményadatokról, versenyeredményekről, edzéstervekről vagy a mindennapos üzenetváltásról a sportág szereplői között - minden egy rendszerben tárolható, kezelhető, nyomonkövethető és ezáltal hatékonyabbá is tehető.

Egy helyről könnyebben elérhetőek a közös sikerek.


Ha szeretnél még többet megtudni a SmartSport működéséről és arról, hogyan segíthetne neked, csak kattints az alábbi gombra.

Smartsport
Scroll to Top